Implantació d’una empresa de transports a Bell-lloc d’Urgell (Lleida) - einesa
885
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-885,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Implantació d’una empresa de transports a Bell-lloc d’Urgell (Lleida)

FITXA TÈCNICA

initial image

Peticionari

Bertambiental SLU

Emplaçament

Bell-lloc d’Urgell (Lleida)

Sup. construïda naus

2.305,66 m2

Sup. edifici oficines

890,30 m2

Sup. urbanitzada

18.863,07 m2

Arquitecte col·laborador

B+R29 Arquitectes

Actuació

Projecte Bàsic i d’Execució

Direcció d’obra

Direcció d’execució

Llicència ambiental

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

L’empresa Transambiental, dedicada al transport de residus, requeria el trasllat de la seva base logística i administrativa a un nou emplaçament que permetés donar resposta a les seves necessitats d’espai i d’instal·lacions i adequar-se a les demandes dels seus clients.
Einesa ha conduït el projecte des del seu origen i ha desenvolupat els projectes i llicències necessaris per a la seva implantació al polígon industrial “Vinyes del Mig” de Bell-lloc d’Urgell (Lleida).
El complex resultant té una superfície aproximada de 30.000m2, que inclouen un edifici administratiu, una nau industrial destinada a taller mecànic de vehicles, una nau per emmagatzematge i una zona pavimentada per aparcament privat de camions i vehicles propis, que incorpora una benzinera i un pont de rentat de vehicles industrials.

L’edifici administratiu està format per dues plantes. La planta baixa inclou la recepció i sala d’espera, una sala de formació, sales de reunions i les sales tècniques i magatzems. Es disposa d’un accés independent per a la zona destinada a xofers: sala de descans i menjador, bugaderia i vestidors. A la planta primera s’ubiquen els serveis d’administració i trànsit, complementats pels despatxos i sales de reunions i espais auxiliars.

El taller té capacitat per allotjar i donar servei mecànic a 6 vehicles simultàniament, amb els corresponents espais d’emmagatzematge. Gràcies a la seva ubicació dins del complex i a la seva configuració, amb accessos i obertures en façanes oposades, disposa de molt bones condicions d’enllumenat natural, complementat quan és necessari per una instal·lació d’enllumenat amb projectors led d’alta eficiència.

La nau d’emmagatzematge està dividida en 2 sectors totalment independents per tal d’adequar-se a diferents necessitats d’emmagatzematge. Compta amb accessos frontals i 2 molls de càrrega de fàcil accés.

Els serveis de benzinera i rentador s’ubiquen a l’exterior, amb una circulació independent del trànsit habitual de la resta de serveis del complex.

initial image
initial image
initial image
initial image