l’empresa - einesa
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

L’empresa

Amb més de 30 anys de presència en el mercat, EINESA s’ha consolidat com una enginyeria especialitzada en projectes energètics, d’instal·lacions i ambientals dins dels sectors industrial i terciari, estant també present en altres àmbits com la redacció de projectes de telecomunicacions, construcció d’edificis industrials i urbanització.

 

EINESA té la seva seu a Lleida, des d’on ha participat i participa en nombrosos projectes emblemàtics a escala nacional i internacional, directament o en col·laboració amb prestigiats gabinets d’arquitectura.

 

EINESA està formada per un equip d’enginyers de diferents especialitats (industrials, telecomunicacions, químics, obres públiques, etc.), delineants projectistes i suport administratiu i compta a més amb col·laboradors externs habituals especialitzats en diversos camps: càlcul d’estructures, enginyeria de processos i simulacions energètiques.

 

Especialment destacables són els projectes relacionats amb els sectors energètic i gasístic, amb més de 50 plantes de cogeneració a gas, amb aproximadament 40 plantes d’emmmagatzematge, regasificació i manipulació de gas natural liquat (GNL) i amb nombrosos projectes de subministrament i utilització de gas natural com a combustible en establiments industrials i terciaris, on EINESA desenvolupa l’enginyeria conceptual, l’enginyeria bàsica i l’enginyeria de detall.

 

Són també remarcables els projectes de línies i subestacions elèctriques fins a 220kV i 75MVA de potència.

 

Al sector terciari destaquen projectes d’instal·lacions d’edificis d’alta complexitat tècnica, tals com hospitals, centres de congressos, conjunts hotelers, etc. i establiments singulars amb superfícies unitàries superiors a 20.000 m2.

 

A més, EINESA és col·laboradora habitual d’entitats i organismes oficials (Ajuntaments, Institut Català de l’Energia, etc.) en assessoraments tècnics, auditories i estudis d’eficiència energètica.

“Els nostres enginyers cuiden tots els aspectes de cada projecte.”

+30

anys d'experiència

+3600

projectes realitzats