Serveis - einesa
223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-223,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Els nostres serveis

Aquests són alguns dels serveis que la nostra enginyeria us ofereix.

Estudis de viabilitat

Gràcies a la nostra àmplia experiència en el sector, elaborem estudis que proporcionen als nostres clients estimacions fiables sobre la viabilitat de les seves inversions i faciliten la presa de decisions.

Estudis Previs i Avantprojectes

En les nostres col·laboracions amb els arquitectes,  participem en la configuració de les línies mestres dels edificis, definint la tipologia de les instal·lacions a projectar i realitzant pre-dimensionats que permeten garantir la idoneïtat i adequació de les solucions constructives a les necessitats de les instal·lacions des del seu inici.

Llicències d’activitat

Preparem i tramitem tota la documentació necessària per obtenir la llicència d’activitats i llicències ambientals pels nostres clients per tal de què les instal·lacions compleixin amb la normativa vigent i obtinguin les autoritzacions necessàries per a l’inici de la seva activitat, des d’una botiga a una gran industria.

Projectes bàsics

Elaborem la informació complementària dels projectes d’arquitectura per tal de què es pugui tramitar la llicència d’obres dels edificis, incloent la justificació de la normativa vigent.

Projectes executius

Realitzem projectes executius que aporten solucions eficients i personalitzades a les necessitats plantejades pels nostres clients, i donem indicacions detallades als diferents industrials per tal de què l’execució de l’obra estigui d’acord amb les previsions de cost, qualitat i temps projectats.

Legalitzacions

Redactem els projectes de legalització necessaris per a l’obtenció de les autoritzacions de posada en marxa de les instal·lacions per part del Departament d’Indústria i la seva connexió a les xarxes de les diferents companyies subministradores.

Direcció d’obra

Realitzem la Direcció d’obra dels projectes per tal de garantir que la seva execució s’ajusta a les especificacions del projecte, tant a nivell tècnic com econòmic, oferint els següents serveis:

  • Preparació de les bases de licitació
  • Reunions prèvies amb els ofertants, anàlisi de les ofertes i redacció d’informes comparatius
  • Control de l’execució de les obres
  • Elaboració i/o revisió de documentació complementària d’acord amb les modificacions o requeriments de l’obra: plànols de detall, replanteig, etc.
  • Seguiment econòmic (revisió de certificacions)
  • Gestió i negociació amb les companyies subministradores

Plans d’autoprotecció

Elaborem Plans d’Autoprotecció segons la Normativa vigent (D. 30/2015), tant en Activitats i Centre d’interès per a la Protecció Civil de Catalunya com d’interès per a la Protecció Civil Local.

Experiència en l’elaboració de Plans d’Autoprotecció en àmbit Industrial com en àmbit Terciari, Activitats de Pública Concurrència, Piromusicals i Actes de Foc, edificis amb gran nombre de persones, activitats extraordinàries i amb gran nombre d’assistents. Tramitació a través de la Plataforma HERMES per a l’Homologació del Pla d’Autoprotecció. Possibilitat de participar amb el Titular de l’activitat en les tasques d’Implantació del PAU i de Revisió.

EINESA disposa de tècnics amb acreditació segons la Normativa vigent.