Edifici destinat a Unitat Polivalent de Salut Mental (Lleida) - einesa
1032
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1032,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Edifici destinat a Unitat Polivalent de Salut Mental de l’Ordre Hospitalària Sant Joan de Déu a Lleida

FITXA TÈCNICA

PROMOTOR ORDEN HOSPITALARIA SAN JUAN DE DIOS
EMPLAÇAMENT Lleida
DATA DE REDACCIÓ
DEL PROJECTE
2014
DATA DE DIRECCIÓ D’OBRA 2015-2016
EQUIP D’ARQUITECTURA Carles Sáez & Josep M. Mezquida & Carme Casals & Pere Robert
SUPERFÍCIE 11.084,15 m2
PRESSUPOST INSTAL·LACIONS
(PEC, IVA no inclòs)
4.484.705,73 €
PRESSUPOST GLOBAL
(PEC, IVA no inclòs)
10.397.674,26 €
ACTUACIONS D’EINESA

Projecte Bàsic i d’Execució

Direcció d’Obra

Llicència Ambiental

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

DESCRIPCIÓ DE L’EDIFICI

L’Hospital de Salut Mental de l’Orde de Sant Joan de Déu de Lleida disposa d’una àrea infanto-juvenil, amb un centre de salut mental que ofereix atenció ambulatòria amb 30 places per a tota la demarcació de Lleida; i d’una àrea d’hospitalització d’adults amb 80 places que es distribueixen entre l’hospitalització d’adults (30 places), una Unitat d’alta dependència psiquiàtrica de 40 places i una Unitat d’atenció psiquiàtrica especialitzada de 10 places.

Així mateix l’equipament compta amb un Servei Especialitzat en Salut Mental en discapacitat intel·lectual, amb Assistència ambulatòria a persones amb discapacitat intel·lectual; i amb un Servei residencial d’habitatge de 45 places per a persones amb problemàtica social derivada de patir un trastorn mental.

DESCRIPCIÓ DE LES INSTAL·LACIONS

En quant a les instal·lacions, destaca l’existència d’una caldera de biomassa, amb una potència de 400kW, per a la producció d’aigua calenta destinada calefacció i primari d’ACS. La instal·lació es completa amb calderes de gas natural, de manera que la potència total instal·lada és de 1.500kW.

El sistema de producció d’aigua freda compta amb dues plantes refredadores, una d’elles amb recuperació de calor per producció d’ACS.

Tots els sistemes són de cabal variable, amb bombeig d’aigua a climatitzadors i fancoils. El sistema de calefacció es complementa amb un terra radiant (i terra refrescant a les zones de pas) que proporciona elevat un elevat grau de confort als usuaris.

Cal destacar també la complexitat dels sistemes d’avisos i controls d’accessos adaptats a les exigents necessitats de funcionament del centre.

initial image
initial image
initial image