Edifici Polivalent 2. Universitat de Lleida - einesa
1311
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1311,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Edifici Polivalent 2. Universitat de Lleida.

17753-UDL-11

FITXA TÈCNICA

PROMOTOR Universitat de Lleida
EMPLAÇAMENT Lleida
DATA DE REDACCIÓ
DEL PROJECTE
2017
DATA DE DIRECCIÓ D’OBRA 2018-2021
EQUIP D’ARQUITECTURA Santi Vives Arquitecte
SUPERFÍCIE 3.445,45 m2
PRESSUPOST INSTAL·LACIONS
(PEC, IVA no inclòs)
1.685.036,07 €
PRESSUPOST GLOBAL
(PEC, IVA no inclòs)
4.896.058,40 €
ACTUACIONS D’EINESA

Projecte executiu

Direcció d’Obra

Llicència Ambiental

DESCRIPCIÓ DE L’EDIFICI

L’edifici Polivalent 2 de la Universitat de Lleida (UdL), ubicat al Campus de Cappont, té una superfície construïda de 3.445 m2, compta amb un espai per aulari i una ala destinada a allotjar diferents serveis de la Universitat.

 

L’espai d’aulari està format per 14 aules que permeten ampliar els espais docents de la Facultat de Dret, Economia i Turisme, l’Escola Politècnica Superior i la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social.

 

D’altra banda, l’immoble acollirà també l’arxiu de la UdL (que s’hi traslladarà des del Rectorat) i les unitats de formació no reglada: Institut de Llengües, Centre de Formació Continua, Institut de Ciències de l’Educació, Universitat d’estiu i Fundació UdL.

 

initial image
initial image
initial image

DESCRIPCIÓ DE LES INSTAL·LACIONS

Un dels aspectes destacables de les instal·lacions de l’edifici és l’existència d’una instal·lació fotovoltaica que ocupa pràcticament la totalitat de les cobertes disponibles, amb l’objectiu de maximitzar la producció elèctrica, ja que aquesta es lliura a la instal·lació interior del Campus per al seu aprofitament en tots els edificis en règim d’autoconsum.

 

La instal·lació consta de 251 panells amb una potència total de 85,34kWp i s’espera una producció anual al voltant dels 128.000 kWh.

 

En quant als sistemes de climatització, es disposa d’una planta refredadora de 330kW per a la producció d’aigua freda. L’equip és d’alta eficiència, amb bombes de primari de cabal variable.

 

La producció d’aigua calenta es fa mitjançant 2 calderes de gas natural, de condensació, que s’ubiquen en una sala de la planta coberta de l’edifici. La potència total d’aquestes calderes és de 366 kW.

 

Els sistemes de distribució són també a cabal variable, amb bombes que en tots els casos incorporen variadors de freqüència i vàlvules de control independents de la pressió en tots els elements terminals. En el cas dels climatitzadors, a més, les vàlvules de control incorporen també mesura de l’energia, amb integració al sistema de gestió, per a l’optimització del funcionament i la minimització del consum.

 

Respecte als sistemes de protecció contra incendis, cal destacar que s’ha dotat a l’arxiu de compactes i l’arxiu especial d’un sistema de detecció i extinció específic amb agent NOVEC 1230.

 

La resta de serveis (aigua potable, sistemes hidràulics de protecció contra incendis, etc.) se subministren des de la xarxa interior del Campus, optimitzant així el funcionament del complex.

 

initial image
initial image
initial image
initial image