Edifici de Serveis Hospitalaris Veterinaris del Campus de l’ETSEA de la Universitat de Lleida. - einesa
256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-256,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Edifici de Serveis Hospitalaris Veterinaris del Campus de l’ETSEA de la Universitat de Lleida.

FITXA TÈCNICA

PROMOTOR DIPUTACIÓ DE LLEIDA
UNIVERSITAT DE LLEIDA
EMPLAÇAMENT Lleida
DATA DE REDACCIÓ
DEL PROJECTE
2015
DATA DE DIRECCIÓ D’OBRA 2016-2017
EQUIP D’ARQUITECTURA ARQCOAS
SUPERFÍCIE 1.238 m2
PRESSUPOST INSTAL·LACIONS
(PEC, IVA no inclòs)
775.027,81 €
ACTUACIONS D’EINESA Projecte d’Execució
Direcció d’obra
Llicència ambiental
initial image
initial image

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

L’edifici destinat a Serveis Hospitalaris Veterinaris de la Universitat de Lleida (UdL), ubicat a la zona sud del campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), està destinat a pràctiques de l’alumnat del doble Grau de Veterinària-Ciència i Producció Animal que imparteix la UdL. L’immoble disposa de tres plantes, amb una superfície total de 1.238 m2.

Pel que fa a l’organització funcional, a la planta baixa s’ubiquen els vestidors, una sala de càmeres i congeladors, un laboratori docent-investigador, un laboratori per a anàlisis immediates, una sala de fotografia, un estabulari i la sala de necròpsies, equipada per a la realització de pràctiques amb grans animals, que també ocupa part de la primera planta.
En aquest primer nivell, una zona vidrada permet a l’alumnat observar l’activitat a la sala de necròpsies. A la mateixa planta hi ha despatxos per a professorat.

A la segona planta s’han habilitat tres aules, una sala polivalent i banys públics.

L’edifici té relació funcional i volumètrica amb l’edifici 1 del mateix Campus, de manera que també s’hi connecten les instal·lacions.

Així, el projecte ha contemplat la reforma de la sala de calderes de l’edifici 1, de manera que la nova instal·lació dona servei d’aigua calenta per calefacció i ACS tant a l’edifici existent com al nou edifici de Serveis Hospitalaris Veterinaris. Les noves calderes, de condensació, tenen una potència total de 360kW.
Els equips de producció de fred s’ubiquen a la planta coberta del nou edifici, on també s’han situat les Unitats de Tractament d’Aire, protegides per un cobert.