Nova clínica hospitalària Avantmèdic a Lleida - einesa
980
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-980,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Nova clínica quirúrgica Avantmèdic a Lleida

FITXA TÈCNICA

PROMOTOR Sistemes globals d’arrendament SL
EMPLAÇAMENT Lleida
DATA DE REDACCIÓ
DEL PROJECTE
2020
DATA DE DIRECCIÓ D’OBRA 2020-2021
SUPERFÍCIE 2.335,49 m2
PRESSUPOST INSTAL·LACIONS
(PEC, IVA no inclòs)
1.825.247,24€
ACTUACIONS EINESA

Projecte Executiu

Direcció d’Obra

Direcció d’Execució

Llicència Ambiental

DESCRIPCIÓ DE L’EDIFICI

El nou edifici hospitalari, situat al centre de Lleida, es construeix com a ampliació funcional de la clínica privada Avantmèdic, en servei des de l’any 2008 i del qual Einesa va realitzar també el projecte executiu i la direcció d’obra de les instal·lacions.

 

El centre està destinat a unitat quirúrgica i hospitalització: compta amb dos quiròfans equipats amb l’última tecnologia, sala de preanestèsia, unitat de reanimació i 21 habitacions individuals.

Dues de les habitacions són de de tipus suite, una d’elles de cinquanta metres quadrats amb zona per a acompanyants i accés a una terrassa. De fet, n’hi ha una altra a la qual poden accedir els pacients de la resta d’habitacions.

initial image
initial image

DESCRIPCIÓ DE LES INSTAL·LACIONS

L’hospital s’ha construït en un edifici existent, anteriorment destinat a altres usos. Com a conseqüència d’aquest fet, i tenint en compte les limitacions geomètriques i estructurals, el projecte ha requerit una important tasca d’enginyeria de detall i d’adopció de solucions complexes per tal d’adequar les noves instal·lacions als espais existents mantenint els requeriments normatius i funcionals del centre.

 

Les centrals de producció de fred i calor s’ubiquen a la planta coberta i estan formades per planta refredadora i calderes de gas natural, respectivament.

Donada la ubicació de l’edifici, al centre de la ciutat, es té especial cura en la selecció d’equips i en la formació de barreres acústiques compatibles amb el desenvolupament de l’activitat, l’emissió cap les edificacions veïnes, cap a l’interior del propi edifici i d’acord amb els requeriments de funcionament.

 

Les xarxes de distribució interior d’aire i d’aigua són a cabal variable, amb bombes que incorporen variadors de freqüència i climatitzadors amb ventiladors de motors EC.