Tancament de la pista esportiva del Parc del Graó d’Alpicat (Lleida) - einesa
2260
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2260,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Tancament de la pista esportiva del Parc del Graó d’Alpicat (Lleida)

FITXA TÈCNICA

PROMOTORAJUNTAMENT D’ALPICAT
EMPLAÇAMENTAlpicat (Lleida)
DATA DE REDACCIÓ
DEL PROJECTE
2023
SUPERFÍCIE3.463 m2
PRESSUPOST D’EXECUCIÓ
(PEC, IVA no inclòs)
2.065.072,77 €
ACTUACIONS D’EINESA

Projecte d’Execució

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Einesa ha redactat el projecte íntegre de tancament de la pista esportiva existent al Parc del Graó d’Alpicat (Lleida).

El projecte contempla  l’ampliació de la coberta existent per tal d’incloure les pistes de pàdel adjacents existents, a més del tancament perimetral de tot el conjunt amb una combinació de materials que inclou panell prefabricat de formigó decoratiu, tancaments de policarbonat i panell sandvitx de diferents colors, per tal d’integrar-lo amb les tonalitats predominants al parc.

A més, també es preveu la construcció d’un edifici auxiliar per a donar cabuda als serveis com ara els magatzems de material esportiu i vestidors, aprofitant-ne la part superior per a ubicar-hi graderies. El projecte permetrà ampliar els usos de la instal·lació esportiva, a més de poder gaudir-ne durant tot l’any.

Amb la reforma, la infraestructura estarà dotada d’una pista multiesportiva que inclourà esports com el bàsquet i el voleibol, una pista per a l’hoquei i les dues pista de pàdel. A més, es traslladarà el rocòdrom existent a l’interior del tancament, permetent així poder utilitzar-lo durant tot l’any.

initial image
initial image
initial image