Rehabilitació energètica del Palau de Vidre de Lleida amb fons Next Generation - einesa
2204
post-template-default,single,single-post,postid-2204,single-format-standard,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Rehabilitació energètica del Palau de Vidre de Lleida amb fons Next Generation

Rehabilitació energètica del Palau de Vidre de Lleida amb fons Next Generation

S’ha adjudicat el contracte de redacció del projecte i d’execució de l’obra per a la rehabilitació energètica del Palau de Vidre a la Unió Temporal d’Empreses formada per Romero Polo i Acsa per un import de 5.715.185,27 euros. Einesa serà responsable de la redacció del projecte d’instal·lacions.

Es preveu que la rehabilitació del Palau de Vidre tingui un impacte significatiu en la transformació dels seus usos. Es proposa convertir la planta baixa, amb una superfície de 2.500 m², en un espai diàfan destinat a activitats socials i esportives, que beneficiarà tant les entitats del barri de Cappont com la comunitat en general. A més, la primera planta es destinarà a oficines de la Fira de Lleida i també funcionarà com a hotel per a entitats.

Per millorar l’eficiència energètica, que actualment és pràcticament inexistents, es realitzaran diverses actuacions. Aquestes inclouen la substitució de tots els vidres per un sistema intel·ligent més adequat al clima de Lleida, així com la instal·lació de nous equips de telecontrol, gestió i il·luminació LED. També s’instal·laran plaques fotovoltaiques a la teulada amb una capacitat de 100 kW per proveir d’energia a l’edifici.

A més, es prendran mesures per millorar l’accessibilitat, incloent la instal·lació de dos nous ascensors i altres millores.