En execució les obres de construcció del nou Hospital Joan XXIII de Tarragona - einesa
2183
post-template-default,single,single-post,postid-2183,single-format-standard,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

En execució les obres de construcció del nou Hospital Joan XXIII de Tarragona

En execució les obres de construcció del nou Hospital Joan XXIII de Tarragona

En execució les obres del nou Hospital Joan XXIII de Tarragona. La superfície construïda d’actuació total és de 79.432 m2, repartits en les àrees assistencials, suport clínic, administratiu i serveis generals, a més de 9.172 m2 de superfície urbanitzada. També inclou la creació d’una nova central tèrmica i elèctrica d’alta eficiència, una xarxa de distribució de calor i fred als diferents edificis del complex sanitari i les instal·lacions interiors del nou edifici projectat.

El projecte executiu desenvolupa els criteris de la proposta presentada per la UTE Einesa Ingeniería SL & Serra Capmany SL, guanyadora del concurs públic per a l’assistència tècnica per a la redacció de l’avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i posterior direcció d’obra d’instal·lacions.

El pressupost d’instal·lacions és de 105M€.

 

Fes clic aquí per veure el projecte